"26 Ekim Hasta Hakları Günü" Münasebetiyle Hastanemiz Hasta Hakları Birimi ve Çalışanlar Tarafından Düzenlenen “Kim Haklı" Adlı Tiyatro Etkinliği
31 Ekim 2022

"26 Ekim Hasta Hakları Günü" münasebetiyle hastanemiz Hasta Hakları Birim Sorumlusu Fatma KARACA, Kalite Direktörü Öznur SALMAN KALYONCU, Kalite Direktörü Mürşit UZUN tarafından “Kim Haklı" adlı tiyatro oyunu 3 perde olarak kaleme alınmıştır. Kendilerinin ve diğer sağlık çalışanlarının katılımı ile 27.10.2022 tarihinde halka açık olarak oynanmıştır. Oyunda asıl verilmek istenen mesaj, hastanelerimizde yaşanan problemlerin temelinde iletişimsizliğin ön planda olduğudur. Sağlık camiası ve toplum olarak iletişimde ve empati kurmada eksiklerimizi tamamladığımızda gelecek nesillere daha güzel hastane ortamları bırakabiliriz. Hepimiz sağlıkçı olamayız ama hepimiz birgün hasta olabiliriz.

101300299-saglikcilarin-kim-hakli-tiyatrosu-gulumsetiyor_4.jpg
101259127-saglikcilarin-kim-hakli-tiyatrosu-gulumsetiyor_1.jpg