7-13 Ocak Verem Eğitimi Ve Farkındalık Haftası
11 Ocak 2024

10.01.2024 Çarşamba günü saat 14:00’te Tonya Devlet Hastanesi olarak Tonya Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Hastanemiz Enfeksiyon Birim Sorumlusu Mürşit UZUN ve Eğitim Birimi Sorumlusu Fatma KARACA’ nın 7-13 Ocak Verem Eğitimi Ve Farkındalık Haftası kapsamında düzenlemiş  olduğu  Hedefimiz Verimsiz Bir Türkiye konulu konferans gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Aydın KANT katıldı. Düzenlenen Programa  İlçe Kaymakamı Adem ESER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya DURMUŞ, Tonya Meslek Yüksek Okulu Müdürü İlyas ÜN,  İlçe Müftüsü Halil İbrahim BAYALAN, Tonya Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Abdulkadir KÖROĞLU Tonya Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Serpil ATASOY, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Tuğrul DİNÇ,  İdari Mali İşleri Müdürü Sevil BOZOĞLU, Müdür Yardımcısı Köksal KALYONCU okul müdürü ve öğrenciler katılım sağladı. Yapılan sunum soru cevap  ile devam etti. Sonrasında İlçe Kaymakamı Adem Eser’in kapanış konuşması ve Doç. Dr. Aydın KANT ‘a teşekkür belgesinin verilmesi ile program sona erdi.

• .
  • x