1 Aralık Dünya AIDS Günü
11 Ocak 2024

14.12.2023 perşembe  günü saat 14:00’te Tonya Devlet Hastanesi olarak Tonya Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Hastanemiz Enfeksiyon Birim Sorumlusu Mürşit UZUN ve Eğitim Birimi Sorumlusu Fatma KARACA’ nın 1 Aralık Dünya AIDS Günü kapsamında düzenlemiş  olduğu "Hatırla ve Harekete Geç"   konulu konferans gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak Hastanemiz Enfeksiyon Birim Sorumlusu Mürşit UZUN katıldı. Düzenlenen programa  İlçe Kaymakamı Adem ESER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya DURMUŞ, Tonya Meslek Yüksek Okulu Müdürü İlyas ÜN,  İlçe Müftüsü Halil İbrahim BAYALAN, Tonya Toplum Sağlığı Başkanı İsmail Cansın AKTAŞ, Tonya Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Abdulkadir KÖROĞLU Tonya Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Serpil ATASOY,  Müdür Yardımcısı Köksal KALYONCU okul müdürü, öğretmenler ve  öğrenciler katılım sağladı. Yapılan program İlçe Kaymakamı Adem ESER’in kapanış konuşması ve Enfeksiyon Birim Sorumlusu Mürşit UZUN ‘a teşekkür belgesinin verilmesi sona erdi.

• .