“Organ Bağışının Önemi, Organ Nakli ve Beyin Ölümü”
06 Aralık 2023

29.11.2023 Çarşamba günü saat 14:00'te Tonya Devlet Hastanesi olarak, Tonya Atatürk ÇPL konferans salonunda hastanemiz Organ Bağış Birim Sorumlusu Şükriye DİNDAR‘ ın organize etmiş olduğu "Organ Bağışının Önemi" konusunda konferans gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak İl Sağlık Müdürlüğü'nden Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU katıldı. “Organ Bağışının Önemi, Organ Nakli ve Beyin Ölümü” konusunda farkındalığı arttırmak amacıyla, Op. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU tarafından sunum yapıldı. Düzenlenen programa; İlçe Kaymakamı Adem ESER, İlçe Müftüsü Halil İbrahim BAYALAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya DURMUŞ, İlçe Jandarma Komutanı Musab MUTLU, İlçe Emniyet Amiri Osman Ersen YILMAZ, Tonya MYO Müdürü İlyas ÜN, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdulkadir KÖROĞLU,KYK Müdürü Nezaket TÜFEKÇİ, Tonya Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Serpil ATASOY, Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr.Tuğrul DİNÇ, İdari Mali işler Müdürü Sevil BOZOĞLU, Müdür Yardımcısı Köksal KALYONCU, Okul Müdürleri ve Öğrenciler katılım sağladı. Yapılan sunumun ardından soru-cevap kısmıyla program son buldu.

• .